Contact

Andre de Jong
Pakkerwei 10
5551 MK Valkenswaard
06-30620478

mailbox

Workingtest Valkenswaard 2018

Andejo Webdesign is aanwezig geweest tijdens de workingtest op 20 okt 2018 en heeft foto's gemaakt.

Klembord01
KLIK OP DE FOTO

Aanbevelingen

Mario de Braal en Gwen Pieters
www.lesshienssportives.com

We kende André, Andejo Webdesign, vanuit de hondensport. Toen we een website wilde leek het dan ook een logische stap om ook André te vragen een offerte te maken voor het ontwerpen en in bedrijf krijgen van onze (drietalige) website www.leschienssportives.com
We hebben er geen seconde spijt van gekregen. Onze website is precies wat we wilden, werkt zonder storingen en als we toch nog een vraag hebben dan is ook de nazorg geweldig. Het allerbelangrijkste, en duidelijk een U.S.P. van Andejo Webdesign, is dat André actief in oplossingen dacht, iets wat je, met alle respect, zelden ziet bij menen die verstand hebben van ICT.
We kunnen iedereen dan ook met een gerust hart Andejo Webdesign aanbevelen want ook de prijs/ kwaliteit verhouding is prima! André, nogmaals hartelijk dank voor al het werk, het resultaat mag er zijn!


Rikkert Visser
www.wijkraaddommelen.nl

Al sinds 2012 doe ik zaken met André, nadat we voor de Wijkraad Dommelen op zoek gingen naar een partij die voor ons een nieuwe, moderne site kon bouwen. Door de prettige ervaring, met name het meedenken met onze wensen, verwees ik hem ook door naar Stichting De Belleman (www.bellemandommelen.nl), waar ze ook op zoek waren naar een nieuwe website.
Inmiddels zijn die beide sites al weer jaren in de lucht en hebben we bij de Wijkraad al meerdere uitbreidingen door laten voeren door Andejo, zoals bijvoorbeeld een nieuwsbrieffunctie en een kalender. Intussen zijn we (lees: is André) bezig met een derde grote uitbreiding, die voor de zomer van 2016 live zal gaan. Het lijkt me duidelijk dat wij bijzonder tevreden zijn, anders zouden we niet zo lang samenwerken.
Ik kan de diensten van André echt van harte aanbevelen, sterker, dat doe ik ook regelmatig.


Nic van Houts
www.vanhoutsverhuur.nl/ 

Bedankt voor de goede service, support en de laatste restyle van mijn website.
Erg blij met Andejo Webdesign.
Op naar een fijne voortzetting van onze samenwerking.


Rene Salm
www.resamanagement.nl

Als freelancer had ik mijn site jaren niet onderhouden. Ik heb Andejo Webdesign gevraagd om voor mij een nieuwe site te bouwen. In een kort tijdsbestek kreeg ik een concept te zien en in de tussentijd wist ik exact hoever Andejo was met mijn website. Na oplevering was de nazorg zeer goed en als ik wijzigingen of aanvullingen nodig heb staat Andejo Webdesign direct klaar voor me om in een korte tijd wederom mijn wensen uit te voren. Andejo Webdesign was voor mijn behoefte de juiste oplossing met goede kwaliteit tegen de juiste prijs. Ik kan Andejo Webdesign dan ook van harte aanbevelen.Marijke de Rooij
www.dogs4fun.nl

Nadat mijn site de dupe was geworden van hackers en daardoor zoveel onoplosbare problemen had gekregen is Andejo mij te hulp geschoten.
In een snel tempo heeft hij voor voor mij een nieuwe site op een nieuwe locatie gerealiseerd helemaal naar mijn wensen.
En als ik nieuwe wensen heb of een ander idee is het binnen 24 uur gerealiseert en werkbaar voor mij. Dat vind ik een TOP service!!
André bedankt!

Categorie: