Contact

Andre de Jong
Pakkerwei 10
5551 MK Valkenswaard
06-30620478

mailbox

Workingtest Valkenswaard 2018

Andejo Webdesign is aanwezig geweest tijdens de workingtest op 20 okt 2018 en heeft foto's gemaakt.

Klembord01
KLIK OP DE FOTO

Wie is Andejo

wie 1Hallo, mijn naam is Andre de Jong, en daar is dan Andejo uit voortgekomen.

Na vele jaren als vrijwillig webmaster actief in enkele verenigingen te zijn geweest heb ik het stoute plan opgepakt om toch voor mijzelf te gaan beginnen. Doordat ik die jaren als webmaster vrijwillige heb gewerkt, heb ik veel ervaring opgedaan op gebied van ontwerp, beheer en dergelijke.

De websites die ik heb gemaakt zijn ontworpen met CMS (Content Management System), zodat eventueel overdracht van beheer mogelijk is. Dit CMS maakt het mogelijk om documenten en gegevens te publiceren zonder dat daar veel technische kennis voor nodig is. Op deze manier is het voor de beheerder altijd mogelijk om direct en snel inhoud te wijzigen of pagina's toe te voegen zonder dat er rekening gehouden dient te worden met de layout. In de backend van de website wordt er gewerkt met zogenaamde 'wysiwyg' editors (What You See Is What You Get), waardoor het wijzigen van gegevens erg eenvoudig is, voor wie kosten wil besparen.

andejo ad kleinUiteraard gaat het u ook om de kosten, want u wilt natuurlijk ook graag weten wat dan het ontwerpen van een website kost. Helaas kan ik daar slechts een onbevredigend antwoord op geven, want de prijs wordt bepaald door wat u zelf wilt met en op de website. Immers, alle websites zijn niet hetzelfde, en de een wil meer pagina's, buttons, modules en functies dan de ander.

Neem contact met mij op via de contactpagina om vrijblijvend een afspraak te maken.

Categorie: